Låt inte SD vända våldet i Malmö mot invandrare

Det rasistiska Sverigedemokraterna (SD) planerar ett torgmöte lördagen den 10 mars på Stortorget i Malmö.

Sverigedemokraternas syfte är att försöka spela på den senaste tidens dödsskjutningar och beskylla flyktingar och personer med invandrarbakgrund för våldet. På så sätt vill de rikta fokus ifrån de verkliga orsakerna bakom våldet: ökande klassklyftor och nedskärningar i välfärden. Det är oerhört viktigt att rasister­na inte tillåts sprida sin hatpropa­ganda och sina lögner obesvara­de i vår stad.

Sverigedemokraterna är ett rasistiskt parti, som säger sig vilja skapa ett etniskt, homogent samhälle. Partiet förespråkar en splittring på etnisk grund bland oss som drabbas av samma orättvisor och som borde kämpa tillsammans. De vill splittra det gemensamma motstånd som krävs för att försvara vår gemen­samma välfärd, våra ­arbetsvillkor o s v genom att ”motverka all form av klasskamp”.

Detta gör Sverigedemokraterna till ett rasistiskt högerparti som står på arbetsgivarnas sida mot den vanliga hårt arbetande medborgaren.

SD:s rasism inspirerar till våld och terror. Terrorattentaten i Norge är ett extremt exempel på det. Den norska terroristens politiska dåd inspirerades av den politik som SD och andra rasistiska partier driver. Det fascistiska våldet har skördat över 20 människoliv under de senaste två decennierna i Sverige.

Malmös Nätverk mot Rasism kommer att mobilisera till demonstrationen:

Stoppa SD! Protestera mot rasism och terrorism

Lördagen den 10:e mars, samling kl 12.00 på Stortorget, Malmö.

RS Malmö

För den som vill hjälpa till kommer aktiviteter att genomföras för att mobilisera till demonstrationen. Det finns även flygblad och affischer som man kan få för vidare spridning. Kontakta oss på 070-326 65 94 eller rs.malmo@socialisterna.org!

Sprid informationen via Facebook!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: