Bli medlem!

Varför RS?

Rättvisepartiet Socialisterna är en viktig del av den nya arbetarrörelse som måste byggas upp. För att stoppa nedskärningar och försämringar för ungdomar och arbetare behövs det kamp för ett socialistiskt program lokalt och globalt. Vårt parti är ett steg på vägen till ett stort och massförankrat arbetarparti.

Den nuvarande krisens bördor vältras över på arbetare, ungdomar och fattiga genom jobbslakt och nedskärningar på välfärden, medan de direktörer, banker och spekulanter som orsakat krisen går skadefria! Det kapitalistiska systemet, som grundas på vinst, inte behov, är också totalt oförmögen att lösa en av de värsta kriserna: klimatkrisen.

RS kämpar mot kapitalismens kris och för jobb; mot nedskärningar och privatiseringar; till stöd för arbetarkamp; mot krig och miljöförstöring; till försvar av kvinnors rättigheter; mot rasism och för rätten till asyl; för hbt-personers rättigheter mm.
Trots upprepade attacker på jobb och välfärd så är den så kallade oppositionen tyst, vilket visar på det skriande behovet av att bygga ett verkligt alternativ för arbetare och ungdomar.
Alla som stödjer partiets plattform och mål kan och bör bli medlemmar.

Vad krävs det av mig?

Som medlem deltar du på partiets veckomöten och aktiviteter samt läser vår veckotidning Offensiv. Rättvisepartiet Socialisterna har en högre
aktivitetsnivå än andra partier och organisationer. Varje medlem har som uppgift att efter förmåga delta i aktiviteter, sprida tidningen och värva nya medlemmar.

Hur blir jag medlem?

Kontakta oss via mail eller telefon för att bestämma tid för diskussion med din lokala partiförening. Som medlem räknas man från den dagen man betalt sin första månadsavgift (nivån avgörs efter diskussion med partiföreningen). I månadsavgiften ingår en prenumeration på Offensiv.

073-5619198
rs.malmo@socialisterna.org

Eller använd dig av formuläret nedan.

Ta kamp för socialism! Gå med i Rättvisepartiet Socialisterna idag!

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: